Kapel op 't Rijsselt

Kapel op 't Rijsselt: Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde

De Kapel op ’t Rijsselt is een zelfstandig podium voor muziek en theater dat vanaf 1994 concerten organiseert. Het podium is volledig ongesubsidieerd; de organisatie is in handen van een kleine groep vrijwilligers.
De Kapel streeft er naar een zo breed mogelijk publiek te bereiken. De informele sfeer, de prachtige akoestiek en de bijzondere ambiance dragen bij aan het succes van de concerten. De Kapel is gelegen op het oude landgoed ’t Rijsselt, aan de IJssel tussen de Hanzesteden Zutphen en Deventer.
Bij de programmering is er veel aandacht voor verrassing en variatie, met een kritisch oog voor kwaliteit en originaliteit. De programmering is klassiek, waarbij soms een zijweg wordt ingeslagen naar andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
De afgelopen jaren hebben veel nationaal en internationaal bekende musici in de Kapel gespeeld. Daarnaast streeft de Kapel er naar ook veelbelovende maar wellicht nog onbekende talenten een podium te bieden.
Naast de eigen concerten biedt de Kapel eveneens aan derden de mogelijkheid om onder de titel “Gastvrij Podium” concerten te geven of te organiseren.
Ook voor andere culturele activiteiten kan de kapel worden gehuurd en/of gebruikt.
Meer informatie hierover vindt u bij ‘Overige activiteiten’. Daar vindt u ook de kapelagenda waarop alle activiteiten en (extra) concerten staan vermeld.
Met de nieuwsbrief ontvangt u voorafgaand aan elk concert aanvullende informatie over programma en musici.
 
Kapel op ‘t Rijsselt
Mettrayweg 25
7211 LC Eefde
0575 – 570521
info@kapeloptrijsselt.nl

Overview