Patronaat Mierlo

Patronaat Mierlo

Patronaat Mierlo: Heer van Scherpenzeelweg 14-16, 5731 EW Mierlo (Geldrop)

Mierlo Patronaat

Mierlo Patronaat

 • nevenlokatie voor concerten geprogrammeerd door CadD Stichting “Cultuur aan de Dommel” www.cultuuraandedommelgeldrop.com in samenwerking met het Patronaat Mierlo
 • ’t Patronaat, gelegen aan de Heer van Scherpenzeelweg te Mierlo, is een belangrijk historisch gebouw en als zodanig dan ook een beschermd Rijksmonument. Het pand is in 1920 gebouwd en bevat van oudsher een toneel-/theaterzaal. In 2003-2004 is het pand flink uitgebreid, waarna het in 2004 in gebruik is genomen als een multifunctioneel sociaal-culturele accommodatie met gevarieerde gebruiksmogelijkheden.‘t Patronaat heeft 2 grote zalen en meerdere kleinere ruimtes. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig waaronder een grote projector voor film en presentaties, een volledig ingerichte keuken en draadloos internet. In foyer met bar kan men onder het genot van een drankje gezellig bijpraten. Rondom ‘t Patronaat is er voldoende vrije parkeergelegenheid aanwezig.
  Podiumzaal Deze zaal met authentiek podium uit 1920 leent zich uitstekend voor kleinschalige podium activiteiten en bijeenkomsten zoals jaarvergaderingen en thema-avonden etc. Er is een vaste projector met 1920×1080 resolutie en een groot scherm. Een analoge PA, stageblock, twee draadloze microfoons en een headset. Tevens heeft de podiumzaal een ringleiding voor slechthorenden.Afmetingen: 15m x 8,8m exclusief podium. Podium 4,9m x 4,2m.
  Karrewielzaal Deze zaal is bijzonder geschikt voor dans en sport activiteiten. Er is een geluidsinstallatie aanwezig en er is mogelijkheid voor gebruik van een microfoon en line-ingang voor muziek. Afmetingen: 16,6m x 8,8m.
  Bestuurskamer De bestuurskamer is bij uitstek geschikt als vergaderruimte of instructie lokaal. Afmetingen: 8,9m x 5,15-6,9m.
  Voorkamer De voorkamer is onlangs ingericht met een bureau en pantry keuken en is uitermate geschikt als praktijkruimte. De ruimte wordt o.a. periodiek gebruikt door de zorgboog, maar is ook geschikt voor inloop spreekuur, consult of als artskamer. De foto is niet actueel. Afmetingen 5,9m x 4,3m.
  De Tussenkamer is ingericht met een bureau en verschoontafels voor baby’s en peuters. De ruimte wordt periodiek gebruikt door de zorgboog en is daarnaast ook te reserveren. Ideaal voor inloop of spreekuur voor specialisten die met kleine kinderen werken. De foto is niet actueel.Afmetingen: 4m x 5m.De foyer met bar is een openbare ruimte waar men onder het genot van een drankje gezellig kan bijpraten.De foyer is kosteloos te reserveren voor het houden van vereniging bijeenkomsten. Denk hierbij aan o.a. recepties, jubileum vieringen, Nieuwjaars bijeenkomsten , seizoen afsluiting etc.

Overzicht