Wie zijn wij

Museum Geelvinck Team

Annelies Rhebergen – PR & Social Media

Als musicus werk ik al een aantal jaren met veel plezier mee aan de ontwikkeling van de Geelvinck Musea. Organiseren, communiceren met de musici, reviews schrijven, Facebook onderhouden,  public relations verzorgen, meedenken en ideeën ontwikkelen.  Het spreekt mij aan, dat we muziek kunnen beluisteren uit de tijd van de componisten zelf. En we kunnen horen hoe bijvoorbeeld Beethoven zo’n belangrijke rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van de fortepiano. Er gaat een wereld van de historische instrumenten voor mij open. Museum Geelvinck heeft een prachtige collectie, die alle een fraaie geschiedenis hebben.  

Ik speel piano  en sinds 1984 componeer ik mijn eigen muziek. Mijn interesse gaat ook uit naar muziek en fenomenologie en gaf er in binnen-  en buitenland cursussen in.  Ook werkte ik samen met diverse kunstenaars, bijvoorbeeld muziek en schilderkunst, muziek en bewegingskunst, muziek en dichtkunst.  Ik heb ervaren, dat samenwerken met andere kunstenaars een kunstvorm completer maakt.

Serap Can – PR & Social Media

Hallo lezer, graag wil ik mij, Serap Can, even voorstellen. Ik ben afkomstig uit Turkije en woon nu, 2021, ruim anderhalf jaar in Nederland. Communicatie heeft mijn warme belangstelling en heb mij daarin ook academisch geschoold en inmiddels 11 jaar op dit terrein ervaring opgebouwd, onder meer als universitair docent en onderzoeker. Social media was een van mijn studie-specialisaties en ik ben erg blij de mogelijkheid gevonden te hebben deze expertise te kunnen combineren met aandacht voor mijn jonge gezin. Bij Museum Geelvinck ondersteun ik het social media management en het organiseren van events. Ik ben verheugd deel uit te maken van het Geelvinck team, in een museale sfeer, waar klassieke muziek een deel van uitmaakt.

Geelvinck Early Piano Festival

Het Geelvinck Festival ‘Early Piano’ wordt georganiseerd door de Stichting Geelvinck Fortepiano Festival: KvK 59613343

De stichting is opgezet conform het Raad van Toezicht-model van de Governance Code Cultuur en past de Code Diversiteit en Inclusie en de Fair Practice Code toe.

Artistiek leider dr. Michael Tsalka
In verband met Covid-19 moesten wij bij de herstructurering van de 10e editie zijn bezielende leiding missen. Vanwege verblijf in het buitenland kon hij niet aanwezig zijn.

Zakelijk leider dr. Jurn A.W. Buisman

Beschermheer Richard Egarr

Juryvoorzitter Geelvinck Concours Marcel Baudet

Bestuursvoorzitter Raad van Toezicht Maud Arkesteijn – van Willigen

Uitvoeringsorganisatie
– Museum Geelvinck, Heerde
– Research & Management for the Arts (rmArts), Amsterdam

Videoproducties Michel Agterberg Video Productions, Zutphen

Concertprogrammering & nieuwsbrief Dunya Verwey

Communicatie & Facebook Annelies Rhebergen & Hannah Buisman