Willem Brons presenteert nieuwe concertserie: Satomi Chihara, Waalse Kerk, 25 feb. 15.15h

Gepubliceerd op: 23 februari 2023

Willem Brons Presenteert : Willem Brons presenteert de nieuwe generatie aan het publiek in een gloednieuwe concertserie. Drie talentvolle pianisten, allen oud-deelnemer aan de internationale masterclass van Willem Brons, spelen een volledig recital op de zaterdag- en zondagmiddag in De Waalse Kerk.

Willem Brons Presenteert
Willem Brons presenteert de nieuwe generatie aan het publiek in een gloednieuwe concertserie. Drie talentvolle pianisten, allen oud-deelnemer aan de internationale masterclass van Willem Brons, spelen een volledig recital op de zaterdag- en zondagmiddag in De Waalse Kerk.

Concert aanstaande zaterdag: Satomi Chihara
Satomi Chihara trapt op zaterdagmiddag 25 februari de nieuwe concertserie Willem Brons Presenteert af met een prachtig programma. Satomi Chihara (1996) is één van de aanstormende pianotalenten van Nederland.

Programma
Bach – Partita nr. 4 in D groot
Beethoven – Pianosonate nr. 31, Op. 110
Faure – Nocturne, nr. 13
Franck – Prelude, Koraal en Fuga

Tickets:
Tickets Satomi Chihara – zaterdag 25 februari 15.15 uur
Kinderen tot en met 17 jaar gratis toegang
Korting voor vrienden van de Stichting Eusebiuskring

Volgende concerten Willem Brons Presenteert:

Willem Brons Presenteert Nadezda Filippova
Dutch Classical Talent finalist Nadezda Filippova speelt op zondag 23 april in de Waalse Kerk.
Programma: Manneke, Bach-Brahms, Schumann, Brahms.
Tickets Nadezda Filippova – zondag 23 april 15.15 uur

Willem Brons Presenteert Wakana Shimizu
Wakana Shimizu speelt op zondag 25 juni in de Waalse Kerk, waaronder een duo-stuk met Willem Brons. Programma: Mozart, Chopin, Dutilleux, Schubert.
Tickets Wakana Shimizu & Willem Brons – zondag 25 juni 15.15 uur

Openingsconcert Internationale Masterclass Willem Brons
Willem Brons speelt op donderdag 17 augustus om 20.00 uur in de Waalse Kerk het openingsconcert van zijn 27ste Internationale Masterclass. Programma: de laatste drie sonates van Schubert. Tickets binnenkort beschikbaar.

Slotconcert Internationale Masterclass Willem Brons:
De studenten van de 27ste Internationale Masterclass verzorgen op zondag 27 augustus om 13.30 uur in de Haitinkzaal van het Conservatorium van Amsterdam het slotconcert. Tickets binnenkort beschikbaar.

Vriend worden?

Wilt u vriend worden van de Stichting Eusebiuskring en 20% korting ontvangen op concertkaarten? U kunt u opgeven als vriend per e-mail info@eusebiuskring.nl of via de website.Als vriend van de Eusebiuskring:onvangt u 20% korting op concerten;heeft u toegang tot de Internationale Masterclass 2023;heeft u op verzoek toegang tot huisconcerten tijdens de Masterclass 2023. Afhankelijk van uw bijdrage:Een bijdrage vanaf € 30,- per jaar geeft u 20% korting op de concerten van Eusebiuskring; Een bijdrage vanaf € 50,- geeft u 20% korting voor twee personen per concert; Bij een bijdrage vanaf € 300 per jaar geniet u niet alleen de voordelen van vrienden, maar ontvangt u ook 2 kaarten voor 2 concerten naar keuze; Wanneer u zich voor vijf jaar als Brons Donateur verbindt aan Stichting Eusebiuskring, dan belonen wij dit graag met een gepast muzikaal cadeau. Neem contact met ons op als u een schenking voor vijf jaar of een legaat overweegt.

Wilt u voor aanstaande zaterdag vriend worden en al korting genieten op de toegang tot het concert van Satomi Chihara? Maak dan voor zaterdag minimaal €30 over naar Stichting Eusebiuskring, NL71 INGB 0007233972, o.v.v. ‘donatie’. Zie onze website voor meer informatie.

Stichting Eusebiuskring geniet de Culturele ANBI status.

Stichting Eusebiuskring
Reggeplantsoen 3, 1316 SW Almere
info@eusebiuskring.nl
www.eusebiuskring.nl
NL71 INGB 0007 2339 72
KvK 41246804

Overzicht