‘Vive Piaf!’ met Nadja Filtzer en pianist Leo Bouwmeester

25 nov 2022, 20.30
Pianola Museum, Amsterdam
150px-vivepiaf NoTitle-liggend17 kopie 2

‘Nadja, de Piaf van de 21e eeuw! …alsof Piaf uit de dood is herrezen. de Gelderlander

Na uitverkochte voorstellingen met laaiend enthousiast publiek van Sneek tot aan Maastricht, Brighton en Mexico, maken ze hun comeback in het Pianola Museum!

Nadja Filtzer en Leo Bouwmeester nemen u mee in de achtbaan van Edith Piafs leven en chansons, in muziek en theatertekst. Een prachtvoostelling over Piafs grote en onmogelijke liefdes; zoals wereldkampioen bokser Marcel Cerdan. De onweerstaanbare levensvreugde van la Môme Piaf: het Meisje Mus, echoot door de voorstelling heen met nummers als Padam Padam, Rien de rien en la Vie en Rose, maar ook in eigen Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes.

Nadja ; “Ik voel me aan Piaf verwant, kruip in haar huid en verbind me met haar melancholie, onweerstaanbare levenslust en vurig temperament.” Bij het winnen van de publieksprijs Concours de la Chanson 2009 – Alliance Française noemde Liesbeth List de vertolking van Nadja’s ‘La Foule’ “Impeccable.”

Nadja Filtzer – zingt naast chansons, Braziliaans, Latin en jazz met Nadjazzda, speelt ook met haar voorstelling: Mijn Zwervend Hart, is afgestudeerd actrice en maakt nu 24 jaar theater en cabaret.                                                                                                                                                                  
Leo Bouwmeester– piano – speelt en componeert met Nadja sinds 2015 en werkte o.a. met Beatrice van der Poel, Wouter Planteijdt, Deborach Carter, Jeroen Willems zingt Brel en Izaline Calister.

.www.100jaarpiaf.nl

Toegang 20 euro/Stadspas 17,50 euro

Locatie

150px-vivepiaf NoTitle-liggend17 kopie 2

Pianola Museum

Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam
Meer informatie
25 nov 2022, 20.30
Pianola Museum, Amsterdam

Overzicht